Fedmeklinik, Tyrkiet, Antalya, Fedme Center Tyrkiet, Antalya

 

Til behandling af fedme i Tyrkiet kommer Antalya forskellige maveoperationer / maveops i tvivl. De mest almindelige procedurer er: gastrisk reduktion, gastrisk muffe i muffen, gastrisk, minigastisk bypass, gastrisk bypass, udgiftsprocedure, Apollo-procedure, mavefold, endo-ærmeprocedure, gastrisk ballon, gastrisk botox. Stol på os i kampen mod overvægt og fedme. Fedme-lægerne i Obesity Clinic i Antalya Tyrkiet har mange års erfaring og er specialister i fedmeoperationer.


 

Gastrisk Sleeve, Tyrkiet, Antalya, Pris, Omkostninger

Obesity Clinic, Obesity Center, Fedmeoperation, Tyrkiet, Antalya

Gastrisk Sleeve Operation udføres laparoskopisk på Obesity Clinic, Obesity Center, Antalya, Tyrkiet. Omkostninger, priser, Gastric Sleeve, mave reduktion, Antalya, Tyrkiet.

Gastric Sleeve eller laparoskopisk gastrisk sleeve operation er et effektivt fedmeoperation. Det forventede vægttab er næsten lige så stort som med gastrisk bypass, og en sleeve operation er mere “naturlig”, eftersom føde fortsat vil passere gennem alle dele af mavetarmkanalen. 

 

Ved denne operation bliver ca. 75 % af mavesækken fjernet, og der dannes et gastrisk rør med en diameter på 2 - 2,5 cm. Dette reducerer det gastriske volumen og mængden af føde, der bliver indtaget. 

 

En gastric sleeve operation reducerer appetitten (sult) og den mængde føde, der indtages. Appetitten reduceres, fordi den del af maven, som producerer sulthormonet ghrelin, fjernes. En mave, der er reduceret størrelsesmæssigt til 100-150 ml i forhold til den normale størrelse på 1500 ml, fyldes meget hurtigere, og mæthedsfornemmelse opnås blot ved at synke et par mundfulde. 

 

Mulige bivirkninger og komplikationer

Som ved alle andre operationer er der også en lille risiko for komplikationer ved en fedmeoperation.

 

Har du spørgsmål?

 

Handy:  +90 531 421 40 02


 

SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Tyrkiet, Antalya, Pris, Omkostninger

Obesity Clinic, Obesity Center, Fedmeoperation, Tyrkiet, Antalya

SILS står for enkelt snit laparoskopisk kirurgi.

SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet, Omkostninger, priser, SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Antalya, Tyrkiet.

I modsætning til den" traditionelle " laparoskopiske kirurgi, hvor der som regel vælges 3-5 korte afstande (10 mm) hudindsnit fordelt over maven, med SILS-teknikken kun foretages et snit på 15-20 mm.

 

Dette hudindsnit i navlens dybde fører til et usynligt eller næppe synligt ar i slutningen af proceduren, som forsvinder i navlen.

 

Navlen repræsenterer ikke kun menneskets geografiske centrum, men giver også den nemmeste og mest sikre adgang til bukhulen. Efter hudinsnittet vises den faktiske mavevæg, og tre små arbejdsmuffer indsættes gennem mavevæggen i bughulen. Ud over optik med et kamera indsættes yderligere to ærmer til instrumenter i bughulen.

 

Har du spørgsmål?

 

Handy:  +90 531 421 40 02 

Korrigerende fedmekirurgi

 

Korrigerende fedmekirurgi omfatter forskellige bariatriske indgreb, som gennemføres efter et primært operation med henblik på vægttab. Afhængigt af det primære fedmeoperation kan der være forskellige årsager til dette, men oftest er det utilstrækkeligt vægttab eller efterfølgende vægtøgning. F.eks. når resultatet af et primært operation som indsættelse af et gastrisk bånd ikke er tilfredsstillende eller båndet ikke tolereres af kroppen, kan der foretages en fjernelse af båndet sammen med et gastric bypass eller en gastric sleeve operation.


 

Gastric bypass, Fedmeoperation, Fedme Kirurgi, Tyrkiet, Antalya

Obesity Clinic, Obesity Center, Tyrkiet, Antalya

Gastric Bypass, Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Turkiet.

Pris, Omkostninger, Gastric Bypass, Antalya, Tyrkiet.

Ved denne metode deles mavesækken lige nedenfor mavemunden. Den lille øvre mavelomme skal have en volumen på ca. 20 ml. 

 

Derefter deles tyndtarmen ca. 60 cm nedenfor tolvfingertarmen. Den nedre del af tyndtarmen sys op til den lille mavelomme således, at denne tømmes direkte ned i tyndtarmen. 

 

Ved en gastric bypass forventes det, at du kan tabe ca. 80 - 85% af din overvægt.  

 

Gastric bypass er et kikkertoperation, som kombinerer en lille mavesæk med en delvis frakobling af tyndtarmen. Herved begrænses ikke blot fødeindtagelsen men også næringsoptagelsen. 

 

Efter operationen produceres der også mere insulin, ligesom følsomheden for insulin forøges. Dette er årsagen til at type 2 sukkersyge forsvinder hos de fleste patienter. 

 

Mulige bivirkninger og komplikationer

Som ved alle andre operationer er der også en lille risiko for komplikationer ved en fedme-operation.

 

Har du spørgsmål?

 

Handy:  +90 531 421 40 02 

Revision Operations, Tyrkiet, Antalya, Pris, Omkostninger

Gastrisk banding til Gastric Sleeve eller Gastrisk Bypass

Revision kirurg, Gastric Sleeve for gastrisk Bypass

Mave revision kirurgi reducere størrelsen af maven igen Tyrkiet

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Revisionsoperationerne udføres laparoskopisk på Obesity Center Antalya, Tyrkiet. Kostpriser, revision operationer, Antalya, Tyrkiet.

Oplysninger om korrigerende kirurgi efter en bariatrisk procedure

Hvis du allerede har modtaget en operation for vægttab, kan det være, at måneder eller år efter operationen vil der være visse vanskeligheder. Dette er ret sjældent og bør diskuteres i praksis. På dette tidspunkt vil vi gerne give dig nogle oplysninger på forhånd, så du kan beskrive og diskutere dine problemer mere detaljeret til en lægekonsultation.

Følgende problemgrupper kan identificeres, uanset hvilken intervention der tidligere blev udført på dig:

utilstrækkeligt vægttab betydelig stigning i kropsvægt på trods af tidligere godt vægttab.

Klager forårsaget af hyppig opkastning meget hyppig halsbrand, stigning i mavesaft med hosteangreb, især når man ligger ned indsnævringer i den øvre fordøjelseskanal med obstruktion af passage sårdannelse i den lille mavepose manglende vægttab eller en signifikant stigning i kropsvægt efter operationen er faktisk aldrig forårsaget af ændringer i den opererede mave. De fleste af årsagerne er manglende overholdelse af kostanbefalinger, utilstrækkelig fysisk aktivitet (svømning, gå tur med hunden, klatring to trapper om dagen er ikke nok). Ofte opretholdes adfærdsmønstre, der har ført til overvægt og fedme, på trods af intensiv rådgivning eller genoptages i frustrationssituationer. Disse forhold kræver en ny omfattende afklaring og normalt også psykoterapi for at arbejde op og eliminere den forkerte udvikling.

Meget sjældent er anatomiske årsager på den opererede mave eller tyndtarmen årsagen til de ovennævnte vægtkurver. For eksempel kan et defekt gastrisk bånd føre til en stigning i vægt, en fistel mellem den lille mavepose og maven slukket eller en udspilet rørmage over tid.

For at finde ud af sådanne årsager kræves der normalt en røntgenundersøgelse og en gastroskopi på forhånd.

Typiske komplikationer af de enkelte kirurgiske procedurer vil blive præsenteret nedenfor:

 

Gastrisk banding:

et maksimalt indsnævret gastrisk bånd fører til hyppig opkastning flere gange om dagen. Som et resultat kan maven placeret under gastrisk bånd vende opad gennem gastrisk bånd og således føre til en passage obstruktion. Denne tilstand kaldes glidning. Komplet tømning af mavebåndet eliminerer straks ubehag. Som regel kan glidning imidlertid ikke elimineres uden operation.

Et stærkt indsnævret gastrisk bånd fører også til en udvidelse af spiserøret og ofte til en langvarig tilbageholdelse af dele af mad i spiserøret med tilsvarende Inflammatoriske reaktioner.

Det kan forårsage tilbagesvaling af mavesaft og madrester i luftrøret, mens du ligger ned. Som følge heraf opstår hosteangreb.

I sjældne tilfælde kan gastrisk bånd også migrere gennem mavevæggen og derefter ligge i maven, hvilket igen forårsager vægtøgning (arrosion).

Alle disse stater kræver korrektion. Dette består i fjernelse af gastrisk bånd. Fjernelsen af gastrisk bånd alene fører til en re-stigning i kropsvægt i 99%. Derfor er det værd at overveje at kombinere fjernelsen af mavebåndet med en anden procedure (bypass, rørformet mave).

Fra store statistikker er det kendt, at genindsættelsen af et gastrisk bånd ikke har gode resultater.

 

Gastric Sleeve:

Cirka 30% af patienterne mister 60% af deres overvægt efter gastrisk ærmekirurgi samt en betydelig eliminering af deres samtidige sygdomme. 10% af patienterne opnår ikke denne reduktion i deres vægt, men taber så meget vægt, at de er tilfredse med resultatet, da de fleste af de samtidige sygdomme er blevet elimineret eller signifikant forbedret. Resten oplever kun en minimal vægtreduktion og er ikke tilfredse med resultatet.

Årsagen til utilstrækkelig vægttab er:

Ingen ændring i spisevaner, utilstrækkelig fysisk aktivitet og fortsatte adfærdsfejl med hensyn til fødeindtagelse.

Sjældent er der anatomiske årsager til manglen på vægttab. I nogle tilfælde blev for lidt fjernet fra maven under operationen. I de fleste tilfælde har patienter imidlertid taget for store mængder mad pr.portion i det lange løb og således gradvist forårsaget en stigende udvidelse af den rørformede mave (dilatation). Gastrisk rør er en muskel, der slides ud med konstant overstrækning, hvorved den bliver større igen og også tillader større portioner.

Cicatricial indsnævring i gastrisk rør (stenose) fører som regel til hyppigere opkastning og halsbrand. Denne tilstand, hvis den forekommer tidligt, kan muligvis behandles med en ekspansion. Dette gøres uden kirurgi med gastrisk spejl, over hvilket en ballon indsættes til udvidelse. En anden mulighed, i tilfælde af en indsnævring, der opstod på et tidligt tidspunkt, er at indsætte en selvudvidende stent (et rør, der udvider indsnævringen). Dette sker også med niveauet af maven. Stenten fjernes igen efter 4-6 uger. Hvis disse foranstaltninger ikke medfører en permanent forbedring, skal der foretages en operativ korrektion. Den rørformede mave omdannes derefter fortrinsvis til en bypass.

Mange patienter lider af halsbrand selv før operationen. Halsbrand fremkaldes af mavesaft, der strømmer tilbage i spiserøret. Hos mange patienter forbedres disse klager, når kropsvægten falder. Hos nogle patienter er der imidlertid ingen forbedring eller endda en stigning i halsbrand. 8% af patienterne, der ikke havde halsbrand før gastrisk ærmekirurgi, er disse klager nydannede. For det meste er det muligt at forbedre eller eliminere halsbrand med syreblokerende stoffer. Men når mavesaft, især når den ligger ned, passerer gennem spiserøret til strubehovedet, opstår hosteangreb, hvilket kan være meget ubehageligt og ikke kan elimineres af tabletter. I dette tilfælde forbliver kun en korrigerende operation, som som regel også består i omdannelsen af den rørformede mave til en bypass.

Med utilstrækkeligt vægttab og en stærkt udvidet rørformet mave fører re-reduktionen af den rørformede mave sjældent til gode resultater. Denne foranstaltning skal derefter kombineres med en yderligere bypass-operation. Det vil sige, den rørformede mave er reduceret i størrelse, og derudover foran eller bag udgangen fra maven foretages en delvis nedlukning af tyndtarmen.

 

Gastrisk bypass:

For gastrisk bypass med hensyn til utilstrækkeligt vægttab eller fornyet vægtøgning gælder de samme forklaringer som netop angivet for den rørformede mave. Den lille del af maven (mavepose, teknisk betegnelse: mavepose) kan også udvides i tilfælde af for store maddele og absorbere mere mad igen. Det er dog vigtigere, at forbindelsen mellem maveposen og den efterfølgende tyndtarm også udvides, og dermed kan maden glide ud af posen ind i tyndtarmen meget hurtigere. Denne tilstand skyldes dybest set en udisciplineret spiseadfærd. En korrektion i den forstand, at posen og forbindelsen mellem posen og tyndtarmen reduceres sjældent fører til gode resultater, vægttabet er lavt og varer ikke længe. Undersøgelser er i øjeblikket i gang for at afgøre, om en yderligere indsnævring af maveposen med en plastring resulterer i en forbedring. Imidlertid kræves der som regel en ny ernæringskonsultation og også psykoterapi for at behandle den fortsatte lidelse i fødeindtagelse.

Indsnævringer (stenose) mellem maveposen og den efterfølgende tyndtarm er ret sjældne, forekommer normalt et par uger efter operationen og kan normalt altid elimineres med en ballonudvidelse ved hjælp af gastrisk niveau.

7% af patienterne med gastrisk bypass forekommer ulceration ved overgangen fra gastrisk pose til tyndtarmen. Disse sår observeres næsten udelukkende hos tunge rygere eller hos patienter, der fortsætter med at tage smertestillende midler fra gruppen af reumatiske lægemidler. Sårene kan normalt heles med medicin. Det er dog vigtigt, at patienten holder op med at ryge og skifter smertestillende medicin til mavevenlige lægemidler. I ekstremt sjældne tilfælde (blødning, gennembrud i mavevæggen) er kirurgi indiceret til korrektion.

 

Oversigt:

Hver operation har sin specifikke risiko. De indledende indgreb til vægttab viser en behagelig lav komplikationsrate på trods af de normalt signifikante samtidige sygdomme. Dette gælder ikke for gentagne indgreb. Selv med reduceret vægt er komplikationsraterne betydeligt højere. Hvis der opstår komplikationer mellem 5-7% under den første intervention, er komplikationsgraden for den første korrigerende intervention 15-25%, for yderligere korrigerende operationer øges risikoen for komplikationer til 50%. Korrektion af en eksisterende metode (dvs. korrektion af en gastrisk bypass) har ikke gode resultater, som regel skal man skifte til en anden metode. I vores egen erfaring ser vi så patienter, der nyder godt af den nye procedure. Men der er også patienter, der på trods af den ændrede kirurgiske procedure kun er lidt vellykkede.

 

Har du spørgsmål?

 

Handy:  +90 531 421 40 02


 

Diabetesbehandling Tyrkiet, Antalya, Pris, Omkostninger

Obesity Clinic, Obesity Center, Fedmeoperation, Tyrkiet, Antalya

Diabetesoperationen udføres laparoskopisk i Obesity Clinic, Obesity Center, Antalya, Tyrkiet. Omkostninger, priser, diabetesoperation, Antalya, Tyrkiet.

Gastrisk kirurgi sænker blodsukkerniveauet.

Hvis konventionel vægttab ikke er mulig, kan gastrisk kirurgi hjælpe med type 2-diabetes.

 

Med gastrisk reduktion eller gastrisk bypass i fedmeklinikken i Tyrkiet Antalya er det i de fleste tilfælde muligt at reducere blodsukkerniveauet betydeligt. Mange patienter behøver ikke længere at injicere insulin efter operationen. Risikoen for farlige diabeteskomplikationer som hjerteanfald, slagtilfælde, øjen -, vaskulære og nyresygdomme falder.

 

Der er flere metoder:

 

1.) Mave reduktion, succesraten her er 80%.

 

2.) De bedste resultater blev opnået efter en bypass.

Her udføres slukning af maven, omgå tolvfingertarmen.

 

Operationen udføres laparoskopisk, det vil sige ved hjælp af "nøglehulskirurgi".

Umiddelbart efter operationen skal der være et fald i den krævede insulinbehandling.

 

Har du spørgsmål?

 

Handy:  +90 531 421 40 02 

Gastric Balloon, Tyrkiet, Antalya, Pris, Omkostninger

Obesity Clinic, Obesity Center, Fedmeoperation, Tyrkiet, Antalya

Ballonen placeres i maven gennem munden ved hjælp af en minimal invasiv endoskopisk procedure, mens patienten er under mild sedation/rus. Når ballonen er på plads fyldes ballonen med saltvand, så den udvider sig til en sfærisk form. Ballonen kan fyldes med forskellige mængder af saltvand (fra 400 til 700 ml) afhængig af, hvilken mængde der bedst passer til patientens mavestørrelse.

 

Ballonen er midlertidig og bør fjernes efter 12 måneder.

 

Har du spørgsmål?

 

Handy:  +90 531 421 40 02


 

Mave Botox Tyrkiet, Antalya, Pris, Omkostninger

Obesity Clinic, Obesity Center, Fedmeoperation, Tyrkiet, Antalya

Hvordan hjælper anti-sult sprøjten? 

 

Botoks-injektionen udføres endoskopisk på Fedmeklinikken, Fedmecentret i Antalya, Tyrkiet.

 

Omkostninger, priser, Botoks injektion, Antalya, Tyrkiet.

 

 Hvor meget overskydende vægt kan du tabe med gastrisk Botoksbehandling? Behandlingen udføres som en del af en dag - til - dag endoskopisk behandling-gastroskopi-på meget specifikke punkter i maven. Patienten modtager sedation på forhånd og føler således ingen smerter. Som følge af behandlingen forsinkes tømningen af maven, og følelsen af sult reduceres. Dette fører gradvist til vægttab. Kontrollerede dobbeltblinde undersøgelser viser, at ved hjælp af" anti-hunger-sprøjten " er et vægttab på 5 til 15 kg muligt inden for seks måneder. Derefter er det muligt at gentage behandlingen om nødvendigt.

 

Den behandlende læge skal være specielt uddannet i den nyeste gastriske botoks-teknik. Fordi den ønskede effekt, dvs.vægttab, kun kan opnås ved at anvende den på de rigtige steder.

 

Har du spørgsmål?

 

Handy:  +90 531 421 40 02 

Halsbrandbehandling / tilbagesvalingskirurgi, Tyrkiet, Antalya, Pris

Obesity Clinic, Obesity Center, Fedmeoperation, Tyrkiet, Antalya

Halsbrandbehandling / tilbagesvalingskirurgi udføres laparoskopisk i Obesity Center Antalya, Tyrkiet.

Kostpriser, halsbrand behandling / reflukskirurgi, Antalya, Tyrkiet.

En halsbrandbehandling / tilbagesvalingskirurgi kommer især med ekstremt alvorlig halsbrand, som har plaget den berørte person i lang tid & reagerer ikke på nogen behandlingsmetoder til brug. Det kan ikke kun lindre patienten af hans klager, men også sætte en stopper for den tilhørende psykologiske stress.

Hverdagen virker så ofte som en uoverstigelig hindring, og den mentale tilstand er ofte svækket. En reflukskirurgi kan give disse syge et stykke livskvalitet.

 

Hvad sker der under reflukskirurgi?

Det primære mål med tilbagesvalingskirurgi er at forhindre mavesyrens vej fra maven ind i spiserøret. Denne indsats er ikke kun rettet mod de akutte symptomer, som en ubehandlet tilbagesvaling medfører, men frem for alt mod dens langsigtede konsekvenser.

For at nøjagtigt dette ikke sker, har læger udviklet antirefluksplastik, dvs.kirurgiske teknikker mod forekommende tilbagesvaling. Dette sikrer, at indtaget mad kan passere gennem spiserøret som sædvanligt for derefter at blive knust og udnyttet i fordøjelseskanalen. Chymen fylder den øverste del af maven, men dette område udvider og indsnævrer således overgangen fra spiserøret til maven. Effekten: en tilbagestrømning af maveindholdet er næppe muligt længere.

De fleste patienter lider ikke længere eller næppe af irriterende halsbrand bagefter.

 

Har du spørgsmål?

 

Handy:  +90 531 421 40 02


 

Kontaktformular:

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.info-turkei.com

www.magenop-tuerkei.de

www.doc-clinicfinder.com
www.magenop-tuerkei.com

www.magenbypass-turkei.de

www.magenbypass-turkei.eu

www.magenbypass-tuerkei.de

www.magenbypass-tuerkei.eu

www.medical-travel-service.at

www.obesity-clinic-turkey.com

www.magenbypass-turkei.com

www.medical-travel-service.eu

www.gastric-sleeve-turkey.com

www.turkije-maagverkleining.nl

www.magenbypass-tuerkei.com

www.medical-travel-service.info

www.medical-travel-service.com

www.obesity-surgery-turkey.com

www.pose-verfahren-tuerkei.com

www.fedmeoperation-tyrkiet.com

www.schlauchmagen-tuerkei.com

www.schlauchmagen-antalya.com

www.turkije-maagverkleining.com

www.magenoperation-tuerkei.com

www.magenverkleinerungturkei.eu

www.healthy-life-clinic-turkey.com

www.weight-loss-clinic-turkey.com

www.magenverkleinerung-turkei.de

www.magenverkleinerungtuerkei.eu

www.magenverkleinerung-tuerkei.eu

www.diabetes-operation-tuerkei.com

www.weight-loss-surgery-turkey.com

www.magenverkleinerung-turkei.com

www.magenverkleinerungtuerkei.com

www.fedme-plastikkirurgi-tyrkiet.com

www.plastische-chirurgie-tuerkei.com

www.sleeve-gastrektomie-tuerkei.com

www.magenverkleinerung-tuerkei.com

www.sleeve-gastrektomie-antalya.com

www.magenverkleinerung-antalya.com
www.maagverkleining-turkije-antalya.nl

www.dhi-haartransplantation-tuerkei.com

www.magenverkleinerung-tuerkei.website

www.maagverkleining-turkije-antalya.com

www.haartransplantation-antalya-tuerkei.com

www.kuenstliche-befruchtung-im-ausland.com

www.adipositasklinik-adipositaszentrum-antalya.com

www.magenverkleinerung-schlauchmagen-tuerkei.com